Hiphop-tähti ajoi kännissä – menettää huoltajuuden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota ympäri maailmaa nauttinut hiphop-tähti Nas, oikealta nimeltään Nasir Bin Olu Dara Jones, on pidätetty rattijuopumuksesta. Hän jäi poliisin haaviin kotinsa lähistöllä Henryn piirikunnan alueella Georgian osavaltiossa.

Rattijuopumus tapahtui jo 10. syyskuuta, mutta tieto vuoti vasta eilen julkisuuteen. Asiasta ensimmäisenä kertoneen TMZ-julkaisun mukaan Nas kuljetettiin pidätyksen jälkeen putkaan, josta hänet kuitenkin vapautettiin myöhemmin takuita vastaan. Parhaillaan hän odottaa syytettä, jota ei ole vielä nostettu.

Nas oli eilen tuomioistuimessa Los Angelesissa, mutta rattijuopumuksen sijaan käsittelyssä oli avioero hänen hiphip-tähtivaimostaan Kelisistä. Rattijuopumuksen epäillään kuitenkin vaikuttavan Nasin osalta negatiivisesti avioero-oikeudenkäynnin lopputulokseen erityisesti pariskunnan lapsen huoltajuuden saamiseen.