Tiger Woods ostaa oman vaimonsa 80 miljoonalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen viikon kohutuin julkkis maailmalla on ollut golf-tähti Tiger Woods, joka joutui äskettäin vaimonsa pahoinpitelemäksi ja kolaroi samalla autonsa. Pettämisepäilyistä alkaneesta perheriidasta on nyt kasvanut massiivinen skandaali, jonka kiemurat mutkistuvat päivä päivältä.

Tiger Woodsin epäillään pettäneen ruotsalaissyntyistä vaimoaan, minkä johdosta vaimo kävi häneen käsiksi näkyvin seurauksin. Golf-tähden epäilty rakastajatar Rachel Uchitel piti eilen oman tiedotustilaisuutensa medioille. Tuoreimpien tietojen mukaan Tiger Woods olisi tarjonnut huimaa summaa vaimolleen, jos tämä pysyy hänen rinnallaan eikä hae avioeroa.

The Daily Beast -julkaisu väittää, että Tigerin lakimiehet olisivat tarjonneet vaimolle viiden miljoonan korvausta heti, ja lisäksi vielä 55 miljoonaa dollaria myöhemmin, mikäli tämä pysyy miehensä rinnalla vielä viiden vuoden ajan. Mystisen sopimuksen mukaan vaimo voisi saada yhteensä jopa 80 miljoonaa, mikäli hän pysyisi miehensä rinnalla vielä seitsemän vuoden ajan.

Nämä summat ovat moninkertaiset verrattuna siihen mitä vaimo avioehdon mukaan saisi jos nyt hakisi avioeroa. Uuden sopimuksen mukaan hän joutuisi kuitenkin vaikenemaan julkisuudessa kaikista skandaaliin liittyvistä tapahtumista. Rahakkaan tarjouksen taustalla on Tigerin imagon vaaliminen sekä huoli huimien sponsorisopimusten jatkumisesta.

Joka tapauksessa tähän mennessä varsin vähän julkisuudessa ollut vaimo joutuu jatkossa huimaan julkisuusmyllyyn. Tällä hetkellä vaimon ja perheen lasten uusista paparazzikuvista on tarjottu jopa 250.000 dollaria kuvalta. Kuvatoimistot maksavat jopa 100.000 dollaria jo kuvaan johtavista vinkeistä.