Hulk Hoganin kihlattu on kuin tyttären kaksoisolento

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu showpainija Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, kihlautui äskettäin tyttöystävänsä Jennifer McDanielin kanssa. Tiistaina pariskunta poseerasi valokuvaajille Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä ja Jennifer piti huolen, että massiivinen tuore kihlasormus näkyi kuvaajille.

Nyt Yhdysvalloissa ihmetellään kuitenkin sitä, että wrestling-tähden kihlattu on kuin Hoganin oman Brooke-tyttären kaksoisolento. Katso kuva kolmikosta tästä.

Hulk Hogan on käynyt viime vuosina läpi aviokriisin ja lopulta myös avioeron, joka tuli hänelle kalliiksi. Erityisen raskasta hänelle oli, että perheen koti jäi Linda-vaimolle ja sinne muutti pian asumaan vaimon uusi 19-vuotias poikaystävä. Tämän jälkeen pariskunnan omaisuuden jaosta käytiin vielä katkeraa oikeuskiistaa. Viime vuonna Hogan löysi kuitenkin McDanielin rinnalleen. Fox Newsin mukaan Jennifer tatuoi syyskuussa Las Vegasissa Terry-nimen oikeaan ranteeseensa.