Idol-tähti Adam Lambert tv-boikottiin homosuudelman takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailusta tunnetuksi tullut amerikkalaispoppari Adam Lambert aiheutti taannoin kohua American Music Awards -palkintogaalassa suudeltuaan toista miestä suorassa televisiolähetyksessä. Homosuudelma sai amerikkalaiset raivostumaan toden teolla ja televisioyhtiö hukkui valituksiin.

Nyt Lambertin kaksi uutta televisioesiintymistä on peruttu ABC-kanavalla. Laulajatähti itse vahvisti tiedon eilen blogissaan. Toinen ohjelmista on erittäin suosittu aamuohjelma Good Morning America, jossa Adamin oli määrä vierailla vain muutamaa päivää myöhemmin.

Nyt peruuntumisten syyksi epäillään sitä, ettei Adam Lambert suostunut pyytämään julkisesti anteeksi homosuudelmaansa. Hän itse kertoi ”eläneensä hetkessä ja menneensä ehkä liian pitkälle”. ABC-kanava ei ole kuitenkaan tyytynyt selitykseen, vaan perui Lambertilta myös vierailun Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa sekä hänen osallistumisensa uudenvuodenaaton erikoislähetykseen.