Näyttelijäkaunotar esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa suurta suosiota nauttiva näyttelijäkaunotar ja entinen malli Juliana Didone on jälleen palannut myös mallintöihin. Vuonna 2003 ensimmäisen kerran Brasilian Playboy-lehdessä poseerannut neitokainen on nyt ikuistettu uimarannalla.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Brasilian version vuonna 2006 voittanut Juliana Didone oli nauttimassa auringosta harmaisiin bikineihin pukeutuneena Rio De Janeiron maineikkaalla Pepe Beachilla. Hän käväisi välillä viilentymässä myös meren aalloissa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Juliana Didone tunnetaan kotimaassaan Malhacao-nimisen telenovela-saippuasarjan tähtenä. Alunperin hän nousi kuitenkin julkisuuteen 12-vuotiaana lapsitähtenä Cacados de Aventuras -nimisessä näytelmässä, ja myöhemmin hän teki vielä varsin menestyksekästä malliuraa. Ensimmäiseen televisiosarjaan hänet kiinnitettiin vuonna 2002, ja sittemmin Didone on nähty myös lukuisissa televisiomainoksissa.