Lätkätähdet karaokeen – Aleksi Valavuori haastaa Ilkka Kanervan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkomaajoukkueen kanssa työskentelevä Aleksi Valavuori paljastaa, millä keinoin Leijonat kannustetaan voittoon Vancouverissa. Vuoden alusta käynnistyy nimittäin Leijona-karaoke, jossa urheilumaailman tähdet laittavat itsensä likoon jääkiekon puolesta.

Karaoken käynnistää Timo Jutila, joka on lupautunut esittämään Maamme-laulun. Laulajat saavat myös haastaa mukaan haluamansa henkilön. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Timo Jutila on heittänyt haasteen presidentti Martti Ahtisaarelle ja Ossi Väänänen on puolestaan haastanut jalkapalloilija Aki Riihilahden.

Valavuori itse aikoo tulkita Kari Tapion ikivihreän Olen suomalainen.

– Haastan itse Ilkka Kanervan, muiden muassa siksi, että minulla on turkulainen tyttöystävä ja siksi, että tiedän että hän ottaa haasteen vastaan. Lopputulosta voi ihailla Leijonien virallisilta verkkosivuilta tammikuun loppupuolella.

Valavuori kertoi Staralle Leijona-kuulumisia kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksessa Varsovassa. Valavuori pelasi ensimmäisen pelipäivän aikana vahvaa peliä, mutta tippui pöydästä harmillisesti juuri ennen illan viimeistä pelitasoa.