Missi Satu Tuomisto testaa pokerinaamaansa Varsovassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missi Satu Tuomistolla on ollut kiireinen vuosi. Tanssii tähtien kanssa -kisan voittanut neitokainen hiljentyy kuitenkin jouluksi, sillä viikon päästä luvassa on peräti kolmen viikon pituinen joululoma.

– Yrittäjänä ei ehdi pitämään kovin pitkiä lomia. Mutta näin kauan en ole lomaillut varmaan kymmeneen vuoteen, Satu iloitsee.

Suurimman osan lomastaan Satu viettää äitinsä luona Akaalla. Loma kuluu pääasiassa rentoutumisen ja yhdessäolon merkeissä. Joululahjatoivekin on selvillä.

– Vitsailemme aina äitini kanssa, että haluan joululahjaksi rakkautta. Ja äiti sanoo aina, että sinä olet saanut siitä jo kaiken, Satu nauraa.

Satu Tuomisto kertoili joulukuulumisiaan Varsovassa, jossa hän osallistuu kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnaukseen. Peli on Sadulle ensimmäinen kansainvälinen pokeriturnaus, ja hän myönsi jännittävänsä peliä aika lailla.

– Jos käy niin, että putoan pöydästä heti, lähden tutustumaan kaupunkiin. En ole ennen käynyt Varsovassa, mutta luulen kyllä, että löydän itselleni tekemistä, hän nauroi.