Näin Hollywoodissa – ajo-opetusta 350.000 euron ökyautolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikassa kaikki on suurempaa, myös ajo-opetuksen käytetyt autot. Seurapiirijulkkis Paris Hiltonin 15-vuotias pikkuveli on nimittäin nyt saanut ajo-opetusta miljonääriperheen isältä, joka ei viitsinyt hankkia tätä tarkoitusta varten edullista halpis-autoa.

54-vuotias Richard Hilton antoi nimittäin pojalleen ajo-opetusta hulppealla Bentley-loistoautollaan, jonka listahinta uutena on Suomessa noin 350.000 euron tietämillä. Käytettynäkin menopelistä saa maksaa Suomessa noin 200.000 euron verran.

Beverly Hillsin kaduilla ajo-opetuksesta ilmaisevalla L-kyltillä varustettu ökyauto aiheutti luonnollisesti hilpeyttä, mutta joka tapauksessa teinipoika päässee ajokortin saatuaan jonkin vastaavaa hintaluokkaa edustavan auton rattiin.