Olivia Munn tyrmäävänä ensi-illassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla.

Hän on julkaissut myös oman lehden, jossa keskityttiin ainoastaan hänen omiin kuviinsa ja juttuihinsa. Hey Olivia! -niminen lehti sisälsi yli sadan sivun verran materiaalia. Nyt kaunotar on poseerannut Up In The Air -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.