Asuntovaunussa majailevaa Pamela Andersonia syytetään varkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on ollut jo pitkään rajuissa riidoissa Malibussa sijaitsevan kotinsa remontin epäselvyyksien takia. Nyt mukaan on tullut jälleen uusi oikeudenkäynti, kun rakennusyhtiö haastoi puolestaan hänet oikeuteen.

Pamela Anderson ei ole suostunut maksamaan yhtiön laskuja, koska hänen mukaansa ne ovat perusteettomia. Nyt rakennusyhtiö Condey Construction Co. väittää povipommin varastaneen heidän työkalujaan. Anderson on kutsuttu selvittelemään asiaa oikeuden valmistelevaan istuntoon.

Rakennusfirma vaatii Pamelaa palauttamaan työkalut ja maksamaan 5.000 dollaria korvauksia. Osapuolet setvivät asiaa seuraavan kerran 18. joulukuuta. Asunto on edelleen keskeneräinen, joten Pamela on joutunut asumaan jo reilun vuoden ajan asuntovaunussa.