Raivostunut realityjulkkis: ”Rihannalla on herpes!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen turhimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva realitytähti Tila Tequila ja r&b-tähti Rihanna ovat parhaillaan rajussa sanasodassa. Tila suivaantui toden teolla, kun Rihanna kommentoi häntä radiohaastattelussa. Tämän jälkeen Tequila iski takaisin verkkosivuillaan.

Blogissaan Tila Tequila haukkuu Rihannan monin tavoin ja kirjoittaa lisäksi kissankokoisin kirjaimin, että Rihannalla on sisäpiirin tietojen mukaan herpes ja liittää sanojensa takeeksi vielä kuviakin selvästi juopuneesta vastapeluristaan.

– Rihannalla on herpes!! OMG!!! Heräsin tänä aamuna ja valmistauduin lähtemään lennolle, mutta sitten sain Google Alertista viestin otsikolla ”Rihanna”. Tottakai minua kiinnosti että mitä hittoa Rihannalla voisi olla sanottavana minusta. Luulin, että Rihanna olisi puhunut minusta hyvää, mutta olin väärässä. Tehän tiedätte, että kun joku joutuu p**kalistalleni, hän kuulee minusta vielä pitkään. Kuuntelin kun Rihanna puhui minusta p**kaa ja reaktioni oli ”Mikä narttu ja valehtelija!”, Tila Tequila uhitteli blogissaan.

– Tässä on mitä lähteeni on minulle kertonut: Rihannalla on herpes! OMG! Kuulin sen luotettavalta lähteeltä ja nyt tiedämme mitä prinsessamme on yrittänyt piilotella medialta. Olen pahoillani, mutta sinä olit cool kunnes avasit suusi, joten minulla ei ole muuta mahdollisuutta. Kaikki viihdebisneksessä tietävät, että Tila Tequilan kanssa ei pelleillä. Ystävällisin terveisin, Tila-You-Don’t-F**k-With-Me-Tequila.

Tila lähettää samalla terveisensä myös Rihannan taannoin hakanneelle Chris Brownille.

– Chris, mielestäni olet jo suorittanut tuomiosi ja olen jatkossa takuulla Chris Brown -tiimissä. Voit tehdä paluun ja minä tuen sinua täysin! Olen iloinen että sovimme aikaisemman riitamme. Rakastan sinua!

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!