Rihanna joutui riisumaan turvatarkastuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tavallisten kaduntallaajien lisäksi myös supertähti Rihanna on nyt saanut kokea lentokenttien turvatarkastusten vaikeuden, kun hän matkusti yksityiskoneen sijaan normaalilla reittilennolla. Laulaja kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä eilen.

Rihanna ikuistettiin LAX-lentokentän turvatarkastuksessa, jonne hän saapui ruskean hupparin huppu syvällä päässään ja aurinkolasit silmillään. Niistä ei kuitenkaan ollut juuri hyötyä, sillä hän joutui kaikkien muiden matkustajien tavoin riisumaan itsensä hupparista, aurinkolaseista ja metalliesineistä ja kulkemaan metallinpaljastimen läpi.

Ilmeisesti metallinpaljastin näytti punaista, sillä paparazzikuvissa hänet nähdään kädet levällään tarkemmissa tutkimuksissa. Katso kuvat tästä.