Teinitytön masturbointi oli liikaa Ruotsin televisiolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festivaalimainoksissa nähdään harvoin mitään uutta, kun yleensä niissä keskitytään suoltamaan mahdollisimman monen esiintyjän nimi alle puolessa minuutissa. Ruotsissa on kuitenkin nyt lähestytty asiaa hieman toiselta kantilta ja pyritty välittämään totutusta poikkeavia festivaalitunnelmia kotikatsomoihin.

Arvika-festivaalin mainosvideo oli kuitenkin liikaa ruotsalaisille televisiokanaville, sillä siinä nähdään noin 18 – 19-vuotiaan nuoren naisen masturbointia. Tällä hetkellä mainosvideo onkin hyllytettynä televisiossa, mutta festivaalin markkinointijohtaja Emma Finnvikin mukaan neuvottelut sen esittämisestä ovat edelleen käynnissä.

Kyseisen mainosvideon voit katsoa edelleen tapahtuman verkkosivuilta tästä linkistä. Asiasta kertoi tänään Markkinointi & Mainonta -lehti ja Ruotsissa Dagens Media. Parhaillaan mainoskampanjaan etsitään myös miestä samanlaisiin puuhiin.