”Vampyyrielokuva on suuri virhe”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista leffakomedioista tuttu Hollywood-tähti Alyson Hannigan nähtiin aiemmin myös suositun Buffy – Vampyyrintappaja -televisiosarjassa ja sen elokuvaversiossa. Nyt tekeillä on toinen leffaversio. Neitokainen on kuitenkin paljastanut vastustavansa koko projektia. Hänen mukaansa toisen elokuvan tekeminen olisi suuri virhe, ellei alkuperäistä käsikirjoittajaa saada mukaan.

Pääosaa, Buffy Summersin roolia, näytteli Sarah Michelle Gellar. Hannigan näytteli puolestaan Willow Rosenbergin roolia yhteensä 144 televisiosarjan jaksossa. Televisiosarja kohtasi loppunsa jo vuonna 2003, mutta se kokee vielä uuden tulemisen elokuvana.

Sarjan käsikirjoittaja Joss Whedon ei tosin ole enää mukana. Hannigan esitti muille tähdille vetoomuksen olla osallistumatta projektiin ellei Whedon ole mukana. Hänen mielestään leffa ei voi onnistua ilman kunnon käsikirjoittajaa.

– Se on suuri virhe. Ellei Joss ole mukana, aitoa on vain nimi. En haluaisi palata ilman Jossia, sillä hän on ainoa syy jatkaa. Olisi naurettavaa ajatella projektia ilman häntä. Se kuulostaa minusta niin typerältä. Kaikki fanitkin tietävät sen, joten en tiedä mitä leffapomot oikein ajattelevat, Hannigan kertoi Cinemablend-julkaisulle.