Britney Spearsin jouluvalot hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on jo toipunut taannoisesta Australian kiertueestaan, jonka alkuvaiheessa hänen playback-laulamisestaan nousi maassa suuri kohu. Tuolloin maan ministeri vaati saada konserttilippuun varoituksen, jossa kerrotaan että konsertin musiikki tulee nauhalta.

Nyt Britney on päässyt poikiensa ja nykyisen poikaystävänsä kanssa jo joulutunnelmiin, sillä perhe on koristellut Calabasissa sijaitsevan kotinsa upeisiin jouluvaloihin. Amerikkalaiseen tapaan valoissa ei ole juuri säästelty, mutta ylilyöntiin laulajatähti ei onneksi syyllistynyt. Katso kuvat tästä.

Viihdelehdet ovat kuitenkin syyttäneet popparia hiilijalanjälkensä kasvattamisesta, koska tämä polttaa pihallaan tarpeettomasti satoja hehkulamppuja.