Christina Hendricksin rinnoista puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kuumimmaksi kaunottareksi taannoin amerikkalaisissa viihdelehdissä nimitetty keskimääräistä rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui äskettäin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti nousi tuolloin otsikoihin, kun hänen rintansa pursuivat hääpuvun liian pienestä yläosasta. Nyt meininki on ollut pitkälti sama, kun televisiokaunotar on poseerannut Divine Design -tilaisuudessa. Tuttuun tapaan valokuvaajat ja miesvieraat hullaantuivat tähden muodoista. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.