Joanna Krupa alastonkuvastaan: ”Jumala on eri mieltä kirkonmiesten kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis ja malli Joanna Krupa kuohutti viime viikolla poseeraamalla PETA-järjestön mainoskampanjassa alastomana enkelinä, ainoastaan risti intiimien paikkojensa peittona. Kuva suututti Catholic League -järjestön kirkonmiehet, ja nyt Krupa on iskenyt takaisin.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa kilpaillut ja Playboy-lehdessä poseerannut kaunotar sivaltaa kirkkoa TVGuide-julkaisulle antamassaan tuoreessa haastattelussa.

– Arvostan kaikkien mielipiteitä, mutta en näe ristiriitaa alastoman vartalon ja ristin välillä. Olen ylpeä katolilainen ja olen varma, että Jumala katsoo nyt alas päätään pudistellen ja on eri mieltä kirkonmiesten kommenttien kanssa. Äitini on vanhan koulukunnan katolilainen, Joanna Krupa totesi.

– Kuvassa oleva risti edustaa kipua ja toivoa, joita eläimillä on kun ne laitetaan pieniin häkkeihin koko elämäkseen. Toivon, että pystymme tuomaan hiukan toivoa tähän traagiseen tilanteeseen, Krupa jatkoi TVGuide-julkaisussa.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotias Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Las Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.