Teinitähti käännytettiin nolosti yökerhon ovelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa lomaileva teinitähti Miley Cyrus on joutunut jälleen noloon tilanteeseen. Toissapäivänä poppari vilautti vahingossa rintaansa, kun hänen bikininsä valahtivat liian alas. Keskiviikkona hänet puolestaan käännytettiin yökerhon ovelta.

17-vuotias näyttelijä-laulaja Miley Cyrus oli menossa juhlimaan Fontainebleau-hotellin yhteydessä sijaitsevaan Club LIV -yökerhoon, jonne on Yhdysvaltojen tapaan 21 vuoden ikäraja. Useat lähteet, ravintolan omistaja ja tiedottaja mukaanlukien, ovat vahvistaneet TMZ-julkaisulle, että Miley saapui klubin ovelle seurueineen kuin olisivat aikuisia.

Miley ryhmineen käännytettiin kuitenkin pois ovelta, sillä teinitytöt ja -pojat eivät luonnollisestikaan täyttäneet ravintolan vaatimuksia ainakaan ikänsä puolesta. Mileyn tiedottaja on kuitenkin kiistänyt koko välikohtauksen.