Pamela Anderson levyttää – laulaa vain yhden sanan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson käy parhaillaan kiivasta oikeuskiistaa Malibussa sijaitsevan kotinsa remonttifirmoja vastaan. Samaan aikaan hänellä on kuitenkin ollut aikaa suunnitella uralleen uusia kuvioita. Seuraavaksi hän aikoo laulajaksi.

Aiemmin hän on toiminut näyttelemisen lisäksi myös glamour-mallina, muotisuunnittelijana, realitytähtenä ja kunto-ohjaajana. Playboy-povipommi Pamela Anderson kaavailee nimittäin laulu-uraa. Parhaillaan hänen kerrotaan jo äänittävän studiossa ensimmäistä kappalettaan.

Pamelan debyyttisingle on nimeltään High ja sen sanoitukset kertovat muodista, New York Post uutisoi. Neitokainen aikookin julkaista helmikuussa 2010 myös oman A*Muse -nimisen vaatemallistonsa. Musiikkiprojektista kertoi lehdelle Andersonin ystävä Richie Rich.

– Olemme äänittämässä pop-kappaletta yhdessä. Pam kertoi haluavansa laulaa, mutta ei mitään kovin vaikeaa. Nyt hän sitten laulaa sanaa ”high” uudelleen ja uudelleen, Rich kertoi.