Hollywoodin supernimi iskemässä hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien takuuvarma ohjaajanimi Steven Soderbergh ei välttämättä komeile enää jatkossa menestyselokuvien alkuteksteissä. Hän on nimittäin lehtitietojen mukaan iskemässä hanskat tiskiin ja vaihtamassa alaa.

Oscar-palkittu ohjaaja on kertonut etsivänsä parhaillaan uutta uraa itselleen, BBC Radio 4 kertoi. Hänen mukaansa elokuvat eivät kiehdo häntä enää entiseen malliin eivätkä ne tarjoa hänelle tarpeeksi tyydytystä.

– Minun pitää kalibroida itseni uudelleen ja astua sivuun. Nyt on aika tehdä muutos. Vaihdan alaa ja palaan uudella lähestymistavalla – tai sitten en, Steven Soderbergh kertoi.

46-vuotias Soderbergh ei siis täysin tyrmää mahdollista paluuta tauon jälkeen, mutta hän harkitsee vakavasti Hollywoodin jättämistä lopullisesti. Hän on ohjannut menestyksekkäällä urallaan muiden muassa elokuvat Ocean’s 11, Ocean’s 12, Ocean’s 13 ja Traffic sekä Seksiä valheita ja videonauhaa.