”Vahingoitin Rihannaa henkisesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui 8. helmikuuta silloisen poikaystävänsä Chris Brownin törkeän pahoinpitelyn uhriksi. Sittemmin pariskunta on jo eronnut ja Brown saanut teostaan peräti viiden vuoden ehdollisen vankeustuomion. Nyt Chris on kommentoinut tekoaan julkisesti.

Chris Brown myönsi haastattelussa aiheuttaneensa Rihannalle fyysisten vammojen lisäksi myös henkistä vahinkoa.

– Näen millaista vahinkoa se aiheuttaa, henkisiä enemmän kuin fyysisisiä. Se mitä tein oli väärin. Haluan kuitenkin sanoa, että se ei ole mitään mitä ylenkatsoisin, Chris Brown kommentoi OK!-lehdelle.

– Se on todella koskettavaa ja, kuten tapaan sanoa, olen todella pahoillani että se tapahtui. Minäkin olen ihminen, ja tämä kaikki todella sattuu. Se on minulle todella musertavaa.

Viihdelehti Stara tapasi Rihannan äskettäin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä!

Uusimmat