Vuosikymmenen katsotuimmat tv-sarjat listattiin – yksi ylitse muiden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmenen lähestyessä jo kovasti loppuaan on jälleen aika koota yhteen kuluneen vuosikymmenen listauksia. Nyt vuorossa ovat katsotuimmat televisio-ohjelmat viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Ykköstilan vuosikymmenen katsotuimpana televisiosarjana vei kymmenen vuoden ajan vuosina 1994 – 2004 tehty Frendit, jonka viimeistä jaksoa seurasi yksin Yhdysvalloissa peräti 52,5 miljoonaa katsojaa, mikä on vuosikymmenen ennätys. Sarja teki aikanaan tähtiä muiden muassa Jennifer Anistonista ja Courtney Coxista.

Toiseksi katsotuin oli Survivor Borneo -televisiosarjan vuonna 2000 nähty jakso, jota seurasi rapakon takana 51,7 miljoonaa katsojaa. Kolmanneksi sijoittui vuonna 2003 nähty Joe Millionairen jakso 40 miljoonalla katsojallaan. Neljänneksi sijoittui Teho-osaston jakso 39,4 miljoonalla ja American Idolin jakso 38,1 miljoonalla katsojalla. Kymmenen kärkeen mahtui myös Greyn anatomia.