Aleksi Valavuori hävisi – joutuu orjaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vedonlyönti-innostuksestaan tunnettu televisiokasvo Aleksi Valavuori on jälleen laittanut itsensä likoon, tällä kertaa totaalisemmin kuin koskaan.

Varsovassa kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksen yhteydessä suomalaispelaajille järjestetyssä osiossa Valavuori lupasi, että voittaja saa joko Valavuoren tai ystävänsä Kim Heroldin käyttöönsä henkilökohtaiseksi orjakseen vuorokauden ajan. Miesten keskimmäisen paremmuuden vei Herold, joten Valavuori joutuu itse lunastamaan kehittämänsä vedon.

Suomalaispelaajien turnauksen voitti pokeritoimittaja Ilkka Heikkilä.

– Onneksi Ilkka on tervejärkinen kaveri. En usko, että hän keksii mitään ihan älytöntä, Valavuori mietti.

Heikkilä ei vielä suostunut paljastamaan, mitä aikoo laittaa Valavuoren tekemään. Edelliskerran Valavuori hävisi vedonlyönnissä ihokarvansa. Aiemmin hän on lyönyt vetoa muun muassa tipattomasta vuodesta ja vuoden pituisesta selibaatista.