Hauska paljastus Twilight-leffan kulissien takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikkielokuva Twilight – Uusikuu on saanut mukavasti suosiota elokuvateattereissa, ja leffan tähtiä on samalla viety kovaa vauhtia ympäri maailmaa. Leffojen myötä Hollywood-kaunottarien A-sarjaan on noussut erityisesti Ashley Greene.

Nyt on paljastettu pienimuotoinen salaisuus Twilight-elokuvien vauhdikkaiden kohtausten kulissien takaa. Tuoreessa leffassa Ashley Greenen roolihahmo nähdään nimittäin Italian maisemissa ajamassa Porsche-urheiluautoa, mutta tuottajat eivät uskaltaneet päästää 22-vuotiasta Greeneä rattiin.

Sen sijaan hänen paikkansa urheiluautossa otti stunt-näyttelijä, Hollywood.com uutisoi. Ensin tehtävään etsittiin mahdollisimman samannäköistä naista, mutta sellaista ei löytynyt. Tuottajat päättivät lopulta korvata hänet miespuolisella stunt-näyttelijällä, jonka päähän laitettiin musta peruukki.

– Se oli mies! En laske leikkiä. Ilmeisesti Italiassa ei ole tarpeeksi naisia stunt-näyttelijöinä. He opettivat minua ajamaan Porschella, mutta vielä silloin he eivät paljastaneet pääsenkö ajamaan myös kuvauksissa. Myöhemmin he kertoivat minun ajaneen kovempaa kuin stunt-mieheni. Enkä edes rikkonut mitään, Ashley Greene kertoi julkaisun mukaan.