Lily Allen tyrmistyi ”kilttien” televisiotähtien juopottelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Lily Allen käväisi aiemmin tänä vuonna kiertueella Australiassa. Hän teki samalla vierailun suositussa australialaisessa Neighbours-saippuasarjassa, josta muiden muassa Kylie Minogue nousi aikoinaan tähteyteen.

Lily Allen kutsui televisiosarjan tähdet katsomaan konserttiaan, ja keikan jälkeen koko ryhmä Allen mukaan lukien suuntasi juhlimaan. Räväkkänä juhlijana tunnettu brittilaulaja oli tyrmistynyt siitä kuinka rajusti siveellisen perhesarjan näyttelijät todellisuudessa juhlivat siviilissä.

– Lähdimme kaikki juhlimaan sen jälkeen kun he olivat tulleet katsomaan keikkaani. He olivat todellakin aivan naamat! Jopa Libby (näyttelijä Kym Valentine). Kaikki näyttelijät. Itse olin hieman pettynyt, koska heidän piti olla kilttejä Neighbours-tähtiä. Pyysin heitä lopettamaan juomisen ja uhkasin lähteä hotellilleni, Lily Allen kertoi Yahoo Newsin mukaan.