Massiivinen poliisioperaatio Paul Ankan kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lukuisia kertoja vieraillut laulaja-säveltäjä Paul Anka on maailman suurimpia viihdetaiteilijoita. Viime aikoina hän on kuitenkin ollut otsikoissa megahittiensä lisäksi myös hieman ikävämmissä merkeissä.

Michael Jacksonin uuden This Is It -hitin tekijän 38-vuotias ruotsalaissyntyinen vaimo Anna pidätettiin vuosi sitten, kun tämä oli lyönyt 68-vuotiasta supertähteä jäämurikalla päähän. Laulaja kiidätettiin sairaalaan ja vaimo putkaan.

Viime torstaina aamukahdeksan maissa perheen Thousand Oaksissa sijaitsevaan kotiin suuntasi lukuisia poliisiautoja viranomaisten saatua kaksi hätäpuhelua. Vaimon soittamien puhelujen mukaan menossa oli riita pariskunnan välillä ja Paul oli ottanut aseen esiin. Poliisin päästyä paikalle tilanne oli kuitenkin jo ohi eikä kukaan loukkaantunut. Turvakameran nauhat osoittivat, että puheet aseesta olivat perusteettomia.

Paul Anka itse paljasti TMZ-julkaisulle, että kyseessä oli kuitenkin ”hitonmoinen poliisioperaatio”. Samalla hän myönsi, että pariskunnalla on ollut ongelmia jo useamman kuukauden ajan ja että hän on itse asunut jo pidemmän aikaa hotellissa. Taannoin tähden Anna-vaimo oli mukana konserttikiertueella myös Suomessa.