Mika: ”Lady Gagan pitää olla raivostuttava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös kohuotsikoistaan, räväköistä asuistaan ja intiimien paikkojensa paljasteluista. Nyt brittilaulaja Mika on kommentoinut amerikkalaisen popneitokaisen imagoa.

Mikan mukaan Lady Gaga joutuu olemaan räväkkä ja raivostuttava, koska se kuuluu hänen imagoonsa. Ilman näyttäviä tempauksia hänellä ei olisi ollut alunperinkään mahdollisuuksia nousta julkisuudessa keskimääräistä poptähteä näkyvämpään asemaan ja kohuotsikoihin. Nyt hänen pitää jatkaa valitsemallaan linjalla, jotta pysyisi otsikoissa myös jatkossa.

– Hän on oma luomuksensa. Outo ja erikoinen, mutta erittäin menestyksekäs luomus. Kukaan ei välittänyt hänestä aiemmin, mutta hän teki itselleen uran, Mika kommentoi Billboard-lehdessä.

Mika ja Lady Gaga ovat ystäviä, ja Mikan mukaan poptähti on kulissien takana täysin eri ihminen kuin julkisuuden valokeilassa.

– Hän on täysin eri ihminen kun olemme kaksin. Ei lainkaan niin hullu kuin ihmiset luulevat. Hän on hyvin normaali, mukava sekä erittäin hauska ja älykäs. Hän tietää mitä tekee. Hän ei ota itseään liian vakavasti.