Tältä Suomen BB-julkkikset näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailijat kerääntyivät viime sunnuntaina Helsinkiin, kun kuluvan vuoden tuotantokausi huipentui finaaliin ja Ason voittoon. Joukko suuntasi suoran televisiolähetyksen päättymisen jälkeen juhlimaan voittajaa ja kauden päättymistä Helsingin yöhön.

Ason villit voittobileet olivat saaneet paikalle sankan joukon aikaisemmilta tuotantokausilta tuttuja BB-kasvoja. Aikaisempien kausien voitttajista mukana olivat Sauli Koskinen, Anniina Mustajärvi ja Sari Nygren. Katso kuvat tästä.

Mukana olivat luonnollisesti talossa tällä kaudella naimisiin menneet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen, sekä muiden muassa Tuuli Vuokola, Suvi Koivula, Jari-Matti Kurri, Mia Reijonen, Sorella Johansson, ja Mia Leviö. Illan juontajana nähtiin Big Brother -televisio-ohjelmastakin tuttu Vappu Pimiä.