Tiger Woodsin pettämissotku paisuu kuin pullataikina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu golf-tähti Tiger Woods on ollut kuluneen viikon ykkösjulkkis ainakin kohuotsikoissa mitattuna. Pettämisepäilyjen takia ruotsalaissyntyisen vaimonsa pahoinpitelemäksi äskettäin joutuneella urheilutähdellä alkavat olemaan selitykset lopussa.

Nyt on nimittäin löytynyt jälleen uusi nainen, jonka väitetään olleen Tiger Woodsin kanssa avioliiton ulkopuolisessa suhteessa. Daily Mail -lehden mukaan tuorein seksikumppani on Woodsin perheen kodin liepeillä sijaitsevan lounaskahvilan tarjoilija Mindy Lawton. Lawton ja Woods aloittivat lehden mukaan 14 kuukautta kestäneen suhteen kun Tiger ja hänen vaimonsa alkoivat käydä ravintolassa vakituisesti lounaalla vuoden 2006 kesällä. Suhteen paljasti lehdelle Mindyn sijaan tämän sisko Lynn.

– Siskoni on äärimmäisen naiivi. Hän on sinkku, eikä ole koskaan ollut naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Hän etsii edelleen ihmissuhdetta. Siskoni oli siis hyvä valinta pelaamaan tällaista peliä, sisko sivaltaa golf-tähteä.

Sisko paljasti myös, että Tiger ja Mindy olivat tapailleet myös Woodsin perheen talossa, kun vaimo ei ollut paikalla. He tapasivat toisiaan kahden-kolmen viikon välein. Lisäksi sisko väittää Tigerin Mindylle törkyisiä tekstiviestejä.

Näyttönä tästä suhteesta on olemassa vuonna 2007 otettuja paparazzikuvia, joissa Mindy ja Tiger istuvat autossa yhdessä. Tuolloin suhdekohu saatiin kuitenkin vaimennettua Woodsin taustavoimien taholta. Kuvia ei koskaan julkaistu, sillä Tiger lupautui poseeraamaan Men’s Fitness -lehden kannessa ilmaiseksi vastineeksi kuvista.