Vaimo vei vessanpöntön – Hulk Hogan haastoi oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Riitaisan avioeron ex-vaimonsa Lindan kanssa läpikäynyt Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, käy edelleen oikeutta eroon liittyvistä seikoista. Äskettäin uudesta kihlautumisestaan ilmoittanut wrestling-tähti on nyt haastanut vaimonsa oikeuteen hieman erikoisemman asian takia.

Vuonna 2007 eronnut ja viimein tämän vuoden heinäkuussa eroprosessinsa päätökseen saanut pariskunta taistelee nimittäin nyt muiden muassa vessanpöntöstä. Hulk Hoganin mukaan Linda vei nimittäin perheen asunnosta mukanaan kaiken irti lähtevän ja vähän muutakin.

Nyt showpainija haluaa omaisuutensa takaisin, mutta yksi asia on erityisesti hänen mielessään. Ex-vaimo vei nimittäin myös puisen antiikkisen wc-istuimen, joka oli sijoitettu vierastalon kylpyhuoneeseen, TMZ uutisoi. Sen lisäksi Hulk haluaa takaisin muiden muassa solariumin ja kynttelikköjä. Haasteen mukaan Linda jätti perheen talon muutenkin huonoon kuntoon.