Victoria Beckhamin vaatteet ryöstettiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin kuuluvan julkkisperheen äiti Victoria Beckham on joutunut erikoislaatuisen rikoksen uhriksi. Koko joukko hänen vaatteitaan nimittäin ryöstettiin kun niitä oltiin kuljettamassa Lontoon Heathrow’n lentokentälle.

Vaatekokoelma katosi yllättäen kuljetusautosta. Beckham kertoi tänään The Sun -lehdelle olleensa shokissa ja kauhuissaan kuultuaan auton kuljettajalta, että rikolliset olivat lyöneet hänet maahan ja murtautuneet sitten kuljetusautoon. Kuljettaja sai rytäkässä lieviä vammoja.

Ryöstäjien matkaan lähti kaksitoista asua, joiden oli määrä päätyä myyntiin New Yorkiin. Asut oli hetkeä ennen ryöstöä noudettu 19 Entertainmentin tiloista Länti-Lontoosta. Poliisit epäilevät, että ryöstäjät tiesivät mitä olivat hakemassa ja että he olivat seuranneet kuljetusautoa toimistolta saakka. Asut oli pakattu kahteen suureen pahvilaatikkoon.