Carrie Underwood bikineissä käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood julkaisi marraskuussa Play On -nimisen uuden levyn, jonka sisältö päätyi ennen aikojaan internetin syövereihin. Verkkoon vuotivat muiden muassa kappale Someday When I Stop Loving You.

Nyt neitokainen on kuitenkin ikuistettu leppoisammissa merkeissä lomailemassa Bahaman auringon alla. Underwood nähdään kuvissa pulikoimassa hotellinsa uima-altaassa beigeissä bikineissään. Hotellin altaalla päivää paistattaneet miehet kiinnittivät heti huomiota näyttävään vaaleaan julkkiskaunottareen. Katso kuvat tästä.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 25-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi, koska hän seurustelee jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.