Tätä bikinihottista Tiger Woods petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekäs golf-tähti Tiger Woods on parhaillaan elämänsä liemessä, kun hänen väitettyjä rakastajattariaan nousee parhaillaan esiin kuin sieniä sateella. Tähän mennessä partnereita on löytynyt kuusi, joista osa on jo myöntänytkin suhteen.

Tiger Woods on esittänyt tapauksen vuoksi jo useita julkisia anteeksipyyntöjä, mutta hänen ruotsalaissyntyinen mallivaimonsa Elin Nordegren on pysytellyt julkisuudessa hiljaa. Hän ei ole aiemminkaan juuri lausuntoja jakanut, mutta skandaalin johdosta hänestä otetut paparazzikuvat ovat nousseet huimiin hintoihin. Kuvatoimistot tarjoavat Nordegrenin ja perheen lasten kuvista nyt jopa 250.000 dollarin palkkiota.

Aiemmin Elin Nordegren on kuitenkin poseerannut mallikuvissa, joita on hiljalleen löytynyt internetin kätköistä. Ensimmäiset kuvat julkaistiin jo muutamia päiviä sitten, mutta nyt näyttäviä malliotoksia on nähtävillä enemmänkin. Niissä kaunotar nähdään muiden muassa bikineissä. Katso Tigerin mallivaimon bikinikuvat tästä.