Katie Pricen suhdesotku jatkuu – taas yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price, eli Jordan, on tällä hetkellä malliesimerkki naisesta, joka ei osaa päättää mitä seurustelusuhteillaan tekisi. Poptähti Peter Andren viime keväänä jättämä neitokainen jätti toissaviikolla uuden miehensä realitykilpailunsa päätteeksi.

Tuolloin uusi poikaystävä Alex Reid oli lentänyt Australiaan saakka kosimaan povipommia, mutta tämä kertoi televisiohaastattelussa haluavansa jatkaa elämäänsä sinkkuna. Naistenvaatteisiin pukeutuva vapaaottelija joutui palaamaan Britanniaan tyhjin käsin. Katie sen sijaan anoi pian ex-aviomiestään palaamaan yhteen kanssaan, mutta turhaan.

Nyt brittilehdet kertovat 31-vuotiaan Jordanin palanneen yhteen 34-vuotiaan Reidin kanssa. Hänen kerrotaan ottaneen miehen takaisin kun tämä oli ensin pommittanut häntä puheluilla ja tekstiviesteillä. Ystäväpiirin mukaan Katie otti miehen kuitenkin takaisin vain siksi ettei tämä myisi lehdistölle hänen intiimejä salaisuuksiaan, Daily Star uutisoi.

Lehden saamien tietojen mukaan Alex joutui suhteen alkuvaiheessa allekirjoittamaan sopimuksen, jossa häntä kielletään salaisuuksien vuotaminen. Mies oli kuitenkin kirjoittanut sopimukseen oman nimensä sijaan roolihahmonsa Roxyn nimen.