Kuuden rakastajan Tiger Woods pyytää anteeksi – jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja urheilumaailman huulilla jo reilun viikon ajan ollut kohu golf-tähti Tiger Woodsin ympärillä ei osoita lainkaan laantumisen merkkejä, vaan päinvastoin. Nyt häneen on yhdistetty jo kuusi eri naista väitettyjen avioliiton ulkopuolisten suhteiden merkeissä.

Amerikkalaislehdet ryöpyttävät parhaillaan supertähteä oikein olan takaa, ja parhaillaan kuvatoimistot kaivavatkin kuva-arkistojaan viimeisten vuosien ajalta. Men’s Fitness -lehti kertoi jo pari päivää sitten, että ainakin yhdestä suhteesta on arkistossa kuvamateriaalia, jota ei aikanaan Woodsin pyynnöstä julkaistu.

Kohun myötä Tiger Woodsilla on ollut kova työ pahoitella skandaalia sponsoreilleen, joiden ansiosta hän on yksi maailman eniten tienaavista urheilijoista. Hän on nimittäin joutunut jättämään väliin useampiakin kilpailuja ja muita sovittuja esiintymisiä. Tuorein anteeksipyyntö osoitettiin Tigerin blogin kautta Chevron World Challenge -kilpailun järjestäjille ja sponsoreille, kun päätähti ei päässyt paikalle.

– He ovat olleet sponsoreina kahden viime vuoden ajan, ja heillä on näkemys ja intohimo luoda upeita mahdollisuuksia säätiölleni. Kiitän heitä sitoutumisestaan. Olen todella pahoillani että en voinut täyttää velvollisuuksiani ja isännöidä tätä tärkeää tapahtumaa, Tiger kirjoitti blogissaan.

Tapahtumia tiiviisti seuraava amerikkalainen TMZ-julkaisu uutisoi hetki sitten, että Tiger ja hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa sekä mystinen pukumies ovat parhaillaan neuvottelemassa pariskunnan kotona. Jo aiemmin kerrottiin, että Woods olisi tarjoutunut maksamaan vaimolleen kymmeniä miljoonia dollareita, jos tämä suostuu jatkamaan avioliittoa.