Mikä moka! Poptähti vitsaili tappavansa kenkäsuunnittelijan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange on paljastanut Twitter-blogissaan nolon mokansa. Varsin tyylikkäänä laulajatähtenä tunnettu tumma kaunotar kertoi päätyneensä samoihin juhliin kenkäsuunnittelija Christian Louboutin kanssa. Ensitapaaminen ei kuitenkaan sujunut kovin hyvin.

Solange ei nimittäin tunnistanut Louboutinia, mutta huomasi kuitenkin tämän jalassa olleet Oxford Louboutins -kengät. Solange ilmoitti hänelle olevansa valmis vaikka tappamaan saadakseen kyseiset kengät ja lisäksi kritisoi suunnittelijaa siitä, että tämä oli julkistanut ensimmäisenä vain miesten versiot mallistostaan. Hän ei kuitenkaan tiennyt puhuvansa itse suunnittelijan kanssa.

Pian kuitenkin selvisi, että keskustelukumppani oli Louboutinin avustaja ja hänen vieressään kyseiset kengät jalassaan seissyt toinen mies itse Christian Louboutin.

– Näin miehen, jolla oli jalassaan uudet miesten Oxford Louboutinit. Kerroin hänelle olevani valmis tappamaan hänet ja… kuinka tyhmää… että pidän Louboutinia tyhmänä koska tämä teki ne ensin miehille. Sanoin myös paljon muutakin typerää, Solange kirjoitti blogiinsa.

– Se toinen kaveri sanoi minun olevan väärässä ja että kenkiä on myös naisille, mutta että niitä ei ole vaan vielä julkistettu. Kerroin hänelle tietäväni kyllä mistä puhun, ja hän vastasi tietävänsä paremmin koska tuntee herra Louboutinin. Sitten ystäväni liittyi mukaan keskusteluun ja esitteli minut herra Louboutinille… Puolustukseni haluan sanoa, että olisin edelleen valmis tappamaan niistä kengistä. Katsos, näin naisille käy. Uhkailemme ihmisiä kenkien takia.