Miley Cyrus esiintyi jo liian seksikkäänä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on ollut kuluneen vuoden aikana otsikoissa lukuisia kertoja sekä liian seksikkäiden esiintymisasujen että myös itse julkaisemiensa rohkeiden valokuvien merkeissä. Viime viikolla hän paljasteli lisäksi tahattomasti uimarannalla.

Viikonloppuna 17-vuotias teinitähti ehti lennähtää hoitamaan promootiotaan Lontooseen, jossa järjestettiin Capital FM Jingle Bell -konserttitapahtuma. Mukana esiintymässä nähtiin laaja kattaus tuttuja supertähtiä, ja lavalle kipusi myös Miley Cyrus. Neitokaisen esiintymisasu aiheutti kuitenkin jälleen kritiikkiä.

Taannoin Miley tanssi tankotanssia Teen Choice Awards -tapahtumassa, ja tällä kertaa kohun aiheena oli hänen esiintymisasunsa. Se ei suoraan paljastanut liikaa paljasta pintaa, mutta avonainen valkoinen kauluspaita korosti nuoren popparin rintaliivejä. Nyt teini-idoli ja roolimalli on saanut kritiikkiä liian seksikkäästä asustaan. Katso kuva tästä tai tästä.

Teinipopparin lisäksi Capital FM Jingle Bell -konsertissa esiintyivät muiden muassa Sugababes, Westlife, Pixie Lott, Shakira, Janet Jackson ja Lady Gaga.