Narkkarirokkari sekoili jälleen – tuntikausiksi kuulusteluihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Pete Doherty tunnetaan musiikkiuraansa paremmin taannoisesta seurustelustan Kate Mossin kanssa sekä erityisesti rajuista huumesekoiluistaan. Nyt Babyshambles-yhtyeen sekava keulahahmo on jälleen pidätetty.

Narkkarirokkari pidätettiin Saksassa sen jälkeen kun hän oli päihtyneessä tilassa rikkonut auton ikkunan. Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan ravintolasta ulos heitetty Doherty heitti puolestaan raskaan lasituopin ravintolan pihalle pysäköidyn auton ikkunaan. Välikohtaus sattui lauantaina aamuseitsemältä Trinkteufel-nimisen keikkapaikan läheisyydessä.

Silminnäkijöiden mukaan rokkari oli juopotellut koko illan ja yön ja tiedustellut mistä hän saisi ostettua huumeita. Pidätyksen jälkeen häntä kuulusteltiin peräti kolmen tunnin ajan. Viime viikolla Doherty kuohutti Saksassa laulamalla laittoman natsiversion maan kansallislaulusta. Yleisö vastasi äänekkäällä buuauksella.