Peppuleikkaus pieleen – missikaunotar kuoli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Argentina Solange Magnano on menehtynyt kauneusleikkaukseensa liittyviin komplikaatioihin. Latinokaunotar kävi plastiikkakirurgin leikkauspöydällä parantaakseen takapuolensa muotoa. Peppuleikkaus koitui kuitenkin hänen kohtalokseen.

38-vuotias Solange Magnano kävi Buenos Airesissa leikkauksessa keskiviikkona 25. marraskuuta. Leikkausta seuranneena päivänä hän sai kuolettavan keuhkoveritulpan. Hänen ystävänsä, muotisuunnittelija Roberto Piazza kertoi Access Hollywoodille, että Magnanon pakaroihin oli ruiskutettu täytettä, joka menikin vahingossa ”hänen keuhkoihinsa ja aivoihinsa”.

Solange Magnano julistettiin kuolleeksi sunnuntaina 29. marraskuuta ja hänet haudattiin seuraavana päivänä. Poliisi tutkii parhaillaan kuolemaan johtaneita tapahtumia. Solange Magnano voitti Miss Argentina -tittelin vuonna 1994. Häntä jäivät suremaan muiden muassa aviomies ja kahdeksanvuotiaat kaksoset.

– Nainen jolla oli kaikkea menetti henkensä, koska halusi timmimmän takapuolen, Piazza valitteli.