Supertähti Paul Anka sai tarpeekseen – hakee avioeroa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka maailman suurimpiin viihdetähtiin lukeutuva Paul Anka oli jälleen joutunut rajuun riitaan ruotsalaisen vaimonsa Anna Yeagerin kanssa, ja paikalle soitettiin lopulta useita poliisipartioita. Nyt on selvinnyt, että Anka haki avioeroa vain muutama tunti tämän jälkeen.

Paul Anka ja Anna Yeager ovat vierailleet lukuisia kertoja myös Suomessa Ankan konserttien yhteydessä. Taannoin pariskunta oli otsikoissa, kun Anna oli lyönyt miestään jäämurikalla päähän. Laulaja kiidätettiin sairaalaan ja vaimo putkaan. Viime torstaina kyseessä oli jälleen perheväkivalta, kun vaimo soitti poliisit ja väitti miehensä uhkailleen häntä aseella. Valvontakameroiden videoilta kuitenkin selvisi pian, että vaimo puhui lööperiä.

Hotellissa viikkokausia asunut Paul Anka sai kuitenkin samalla tarpeekseen vaimonsa toilailuista ja hakee nyt avioeroa. Riita alkoi kun Paul Anka saapui käymään kotonaan ja sai tietää vaimonsa irtisanoneen kodinhoitajansa, Radar Online uutisoi. Pariskunta avioitui puolitoista vuotta sitten.