Tästä ei Holly Madisonin kaula-aukko enää kasva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä, realitytähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osallistujana tunnettu povipommi Holly Madison toimi aiemmin tässä kuussa tarjoilijana Las Vegasissa sijaitsevan Hofbrauhaus-ravintolan Oktoberfesteillä. Syksyllä hän kuitenkin palasi punaisille matoille.

Julkkisneitokainen on edelleen Las Vegasissa, mutta tällä kertaa hänet on ikuistettu juhlimassa 30-vuotispäiviään railakkaissa juhlissa. Jet-yökerhossa järjestetyissä synttäribileissä Holly poseerasi tyylilleen uskollisena asussa, joka paljasti enemmän kuin peitti. Esimerkiksi hänen toppinsa lähenteli yläosattomissa poseeraamista. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.