Veteraaninäyttelijä vaivaantui nuoren kaunottaren alastomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Alan Arkin nähdään uusimmassa The Private Lives of Pippa Lee -nimisessä elokuvassaan myös kohtauksessa, jossa hänen seuranaan on alaston nuori Hollywood-kaunotar Blake Lively. Miestähti on nyt kertonut, että nakukohtauksen kuvaaminen oli yksi hänen uransa vaikeimmista.

Gossip Girl -sarjasta tuttu Lively makaa kohtauksessa alastomana 75-vuotiaan Arkinin päällä. Veteraanitähti paljasti, että hän oli kauhuissaan kun kohtausta kuvattiin.

– Vietin koko päivän pyydelleen häneltä anteeksi. Se oli rankka päivä. Sitä ajattelee olevansa yksin huoneessa alastomana Blake Livelyn kanssa. Siellä oli kuitenkin viisikymmentä ihmistä ja todella kylmä. Minulla oli vielä repliikkejä sanottavanani, Alan Arkin kertoi OK!-lehden mukaan.

– Olen tehnyt 45 elokuvaa, ja tämänkaltainen tilanne on tullut vastaan vain kolmesti. En yleensä saa tämänkaltaisia rooleja. Ne ovat olleet minulle aina epämukavia, enkä toivo kokevani sellaista.

Blake Lively kuitenkin hehkutti Alan Arkinia kovasti.

– Luulen, että nuoremman miehen kanssa se olisi ollut oudompaa. Silloin olisi ajatellut vain, että hän näyttää söpöltä, mutta en halua sellaista. Alanin kanssa minun ei tarvinnut huolehtia sellaisesta, koska hän tunsi olonsa selvästi epämukavaksi.