Ambulanssi Tiger Woodsin asunnolla – yksi kiidätettiin hoitoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismediat ovat hetki sitten uutisoineet, että golf-tähti Tiger Woodsin asunnolle hälytettiin ambulanssi ja että yksi ihminen on kuljetettu paikalta sairaalahoitoon. Potilaan henkilöllisyydestä ei ole vielä tietoa.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen paikallisen WESH-TV -kanavan mukaan talosta kuljetettiin paareilla pois vaaleahiuksinen naispuolinen henkilö, joka oli kiinnitetty elintoimintoja ylläpitäviin laitteisiin ja hengityskoneeseen. Pelastusviranomaisille tehtiin hätäpuhelu tänään kello 14:36 paikallista aikaa. Katso video tapahtumapaikalta tästä.

Kanavan mukaan sairaalalta poistui pian ambulanssin saapumisen jälkeen samanlainen Escalade-auto, jolla Tiger Woods itse ajaa. Orlando Sentinel -julkaisu oli puolestaan saanut yhteyden Woodsin vaimon perheeseen, josta kerrottiin ettei ainakaan heille ollut tullut tietoa siitä, että onko potilas mahdollisesti Woodsin vaimo Elin Nordegren.

Uusimmat