Legendaarinen saippuasarja lakkautetaan 13 661 jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lakkautettujen televisiosarjojen lista on kasvanut jälleen uudella merkittävällä nimellä, kun CBS-kanava ilmoitti tänään lopettavansa As the World Turns -saippusarjan. Yhdysvaltojen ulkopuolella sarjaa esitetään muiden muassa Hollannissa.

Erityisen merkittäväksi päätöksen tekee se, että suosikkisarja on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 1956 saakka, eli se on maailman toiseksi pisimpään pyörinyt televisiosarja. Ohjelman jaksoja on tehty tänä aikana käsittämättömät 13.661 jaksoa. Viimeinen jakso nähdään ensi syyskuussa.

Sarjaa esittänyt CBS-kanava, joka lanseerasi aikanaan termin ”saippuasarja” jättää ohjelmistoonsa vielä kaksi saippuasarjaa; Kauniit ja rohkeat sekä Tunteita ja tuoksuja. Lukuisat muutkin televisiokanavat ovat lopettaneet saippuasarjojaan, joiden tilalle on hankittu muiden muassa selvästi halvemmilla kustannuksilla tuotettavia realitysarjoja.