Tyttöbändiläinen keikistelee yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen äänestetty julkkismaailman parhaasta takamuksesta. Tänä vuonna äänestyksen voiton vei mallina ja poptähtenä tunnetuksi tullut Rachel Stevens, joka on menestynyt hyvin myös seksikkäimpien julkkisnaisten äänestyksissä.

– Olen erittäin imarreltu ja tulen vakuuttamaan molemmat pakarani suuresta summasta. Tämän palkinnon voittaminen on kuin tulisi aateloiduksi, Rachel Stevens kommentoi voittoaan News Of The World -lehdelle.

Viime kesänä avioitunut 31-vuotias Stevens tuli tunnetuksi S Club 7 -yhtyeestä ja hän oli äskettäin mukana Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailussa. Nyt hän poseeraa kuitenkin FHM-miestenlehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa, joissa kaunotar nähdään alusvaatteisillaan ja myös yläosattomissa. Katso kuvat tästä.