Tiger Woodsin kodista noudetun potilaan henkilöllisyys selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, kuinka golf-tähti Tiger Woodsin kotoa haettiin ambulanssilla naishenkilö, joka kiidätettiin sairaalaan. Nyt potilaan henkilöllisyys on selvinnyt. Hän on Woodsin anoppi.

Tiger Woodsin vaimon, Elin Nordegrenin, äiti Barbro Holmberg oli saapunut Floridaan tukemaan tytärtään aviomiehensä pettämisskandaalin keskellä, Yahoo News kertoo. Sairaalalähteiden mukaan hän on hyvässä kunnossa.

Ambulanssimiesten saavuttua julkkisperheen kotiin anoppi ei halunnut sairaalaan, mutta ensihoitajat halusivat vatsaoireista kärsineen naisen kuitenkin välttämättä tarkempiin tutkimuksiin. Hänet oli kuljetettaessa kytketty elintoimintoja seuraaviin laitteisiin ja hän sai muiden muassa lisähappea.

Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen paikallisen WESH-TV -kanavan mukaan talosta kuljetettiin paareilla pois vaaleahiuksinen naispuolinen henkilö, joka oli kiinnitetty elintoimintoja ylläpitäviin laitteisiin ja hengityskoneeseen. Pelastusviranomaisille tehtiin hätäpuhelu tänään kello 14:36 paikallista aikaa. Katso video tapahtumapaikalta tästä.