Tiger Woodsilla jo kahdeksan rakastajaa – vaimo lähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivien kohutuin julkkistähti Tiger Woods on saanut viimein kenkää vaimoltaan. Ruotsalaissyntyisen Elin Nordegrenin kerrotaan muuttaneen pois pariskunnan yhteisestä kodista. Eilisen jälkeen on löytynyt kaksi uutta kandidaattia Tigerin rakastajattariksi, ja Chicago Sun Times uutisoi, että Tiger on pettänyt vaimoaan myös perheen kodissa.

Massiivinen skandaali sai alkunsa, kun vaimo pahoinpiteli golf-tähden saatuaan tietää ensimmäisestä pettämistapauksesta. Tämän jälkeen Tiger Woods tarjosi vaimolle huimaa kymmenien miljoonien rahasummaa, mikäli vaimo ei jättäisi häntä.

Sittemmin on kuitenkin löytynyt jo seitsemän uutta naista, joiden kanssa Tigerin epäillään pettäneen vaimoaan. Näiden tietojen tultua julki olisi ollut perin erikoista, mikäli vaimo olisi vielä sietänyt julkista häpeää seisten miehensä rinnalla. Radar Online uutisoikin tänään, että Nordegren on pakannut tavaransa ja muuttanut pois pariskunnan Floridassa sijaitsevasta miljoonatalosta. Tigerin kerrotaan elättelevän vielä toiveita vaimonsa saamisesta takaisin.