Tiger Woodsin muodokas rakastajatar bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods taitaa tällä hetkellä elää elämänsä tähän saakka hektisimpiä aikoja, kun hän yrittää luovia päivä päivältä paisuvan pettämisskandaalinsa läpi mahdollisimman lievin vaurioin. Tähän mennessä hänen rakastajattariaan on löydetty jo kuusi.

Yksi Tigerin avioliiton ulkopuolisista suhteista on Rachel Uchitel, josta on viime päivinä metsästetty kiivaasti bikinikuvia lehtien ja paparazzien arkistoista. Nyt materiaalia on löytynytkin, sillä verkossa julkaistuissa kuvissa Rachel Uchitel nähdään makoilemassa miesseuralaisensa kanssa uimarannalla bikineissä. Katso kuvat tästä.

Kuvissa Uchitel nähdään myös miehisessä käsittelyssä, kun hänen komea seuralaisensa hieroo muodokkaan kohukaunottaren rintoja. Lisäksi neitokainen käy naispuolisen ystävänsä kanssa myös kahlaamassa meren aalloissa. Kuvat on ikuistettu viime kesänä Malibussa, Los Angelesin liepeillä.