Adrianne Curry alastomana blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden suomalaisittain tuntemattomimpiin nimiin lukeutuva realityjulkkis Adrianne Curry on kotimaassaan jo varsin tunnettu julkkistähti. Huippumalli haussa -kisan voittaja ei ole ollut kovinkaan aktiivisesti otsikoissa.

Syyskuussa povekas mallikaunotar antoi aihetta otsikoihin julkaisemalla Twitter-blogissaan omia bikinikuviaan. Nyt sama teema jatkuu, eli neitokainen hoitaa itselleen otsikoita julkaisemalla alastonkuvia, joissa hänet nähdään muiden muassa halailemassa ja suutelemassa toista naista. Samalla nähdään kuinka hän pelaa alastomana World of Warcraft -peliä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Huippumalli haussa -realitykilpailun ensimmäisen Yhdysvaltojen tuotantokauden vuonna 2003. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Maxim-lehden lukijat äänestivät Curryn taannoin maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.