Blondikaunottarien hauskimmat sekoilut kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jostain kumman syystä vaaleahiuksiset naiset ovat saaneet osakseen valtavan määrän heille omistettuja vitsejä. Blondivitsit ovatkin ehkäpä maailman suosituin vitsien kategoria, mutta samaan sarjaan lukeutuvat myös valokuvat, joissa vaaleahiuksisille naisille sattuu ja tapahtuu.

Nyt suosittu amerikkalainen viihdesivusto Holy Taco on koonnut sivuilleen keskiviikon piristykseksi nipun hauskoja valokuvia vuosien varrelta. Yhteistä kuville on se, että niiden pääosassa ovat juuri blondit. Katso kuvat tästä. Kuvagallerian nimeksi on annettu ”25 tyhmää blondia”, mutta se viitannee vain kuvissa esiintyviin amerikkalaisiin.

Joukossa on muiden muassa kuvia, joissa vaaleahiuksisten kaunottarein bikinit on puettu väärin ja joissa neitokaiset lukevat väärin päin olevia lehtiä sekä ottavat digikameralla kuvia objektiivi itseensä päin suunnattuna. Osaavat sitä toki brunetetkin.